History is What's Happening!

Korean Hairstyles

Invasi Korea mulai merajalela, gak cuma di Indonesia atau Asia sepertinya juga ke seluruh dunia. Saya gak mau kalah dong, harus ngebahas sesuatu yg berbau ke-Korea-Korea-an. Karena suatu saat, mungkin ini akan jadi bagian dari sejarah. Hehe😀

Tapi saya gak akan ngebahas soal musik, soal boy band / girl band, atau apalagi soal sm*sh.😛

Saya malah tertarik memperhatikan gaya rambut ala Korea a.k.a Korean Hairstyles gara-gara liat Won Bin si bintang iklan TV LG Cinema 3D, lalu meluncurlah saya meng-google untuk mengubek-ubek gaya rambut Korea lainnya. Ternyata gak seheboh gaya anak muda Jepang sih, tapi cukup menarik. Gaya rambut laki-laki nya justru lebih berani.

Berikut ini beberapa gaya rambut yang mau saya pertontonkan… (maklum aja yah kalo saya gak sebut namanya masing-masing, belum hafal euyyy)

(sumber gambar: cuteasianhairstyles.com, koreanhairstyles.blogspot.com)

Comments on: "Korean Hairstyles" (4)

  1. Keren jg.. Won Bin jadi brand ambassadornya LG 3D TV ya? Tampilin foto2 terbarunya Hyuna dong :p

    • yup, bener. si won bin yg menarik banyak hati ibu2 dan remaja gara2 iklan Cinema 3D LG sering muncul. hehehe.
      hyuna siapa nih? tunggu ya, riset dulu😛 #langsung ubek2 internet

  2. An impressive share, I just given this onto a colleague who was doing a little analysis on this. And he in fact bought me breakfast because I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and love reading more on this topic. If possible, as you become expertise, would you mind updating your blog with more details? It is highly helpful for me. Big thumb up for this blog post!

    • thanks! but is you and your friend understand what i’ve write in bahasa indonesia? maybe later i will write some in english🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: